Autor: 021

Novi Sad
11.05.2016.
23:28 > 08:23
Novosadska udruženja osoba sa invaliditetom dobiće na korišćenje bez naknade 16 kabina na Štrandu.
  • @ex chapman

    11.05.2016 12:24
    ali ni blizu nisi u pravu
    To sto pricas nisu potrebe beba vec potreba roditelja koji imaju potrebu da svugde vuku kolica sa sobom. Invalidi moraju da budu u invalidskim kolicima, mislim da ne moram objasnjavati zasto, bebe se mogu nositi, a postoje nosiljke kakvu ja imam i gomila drugih roditelja, ne moraju se kolica u svaki mali izlazak nositi.
  • ex chapman

    11.05.2016 09:54
    invalidi
    invalidi su društvu važniji od beba. tako se bar može zaključiti na osnovu "artefakata" pronađenih na terenu: svuda postoje parking mesta za invalide, a nijedno mesto za majke (ili očeve) koji u kolima imaju malu bebu i kolica; ubrzano se postavljaju liftovi i rampe kako bi sva mesta bila dostupna invalidima, a niko se nikad nije setio da i majke/očevi koji guraju bebu u kolicima imaju potrebu da pristupe tim istim mestima; sada kabine za invalide na štrandu - male bebe nemaju potrebu za kabinom na štrandu - invalidima je neophodna? nemam ništa protiv invaliad, ali sam zapanjen odsustvom brige, čak i osnovnog ljudskog razumevanja ovog društva za potrebe BEBA i njihovih roditelja. ono maloo kućica za dojenje su potpuno ruinirane jer ih umesto dojilja koriste narkomani, skitnice i razne vucibatine - nadležnima to ne smeta. ali zato im smeta ako se kolica ostavljaju u hodniku zgrade. "biciklističkoj inicijativi" smetaju roditelji koji koriste rampu za bicikle na pešakim prelazima - a ne smetaju im mopedi koji koriste biciklističke staze, niti im smetaju njihove kolege biciklisti koji jurcaju po pešačkim zonama i parkovima i obaraju decu (ako niste čuli ima sve više takvih slučajeva).
    apelujem na ovo društvo da se urazumi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna